Hantering av Cookies

Så hanterar vi cookies och dina personuppgifter
Ditt samtycke gäller för Evess AB 559203-6866 och för domänen: http://www.evess.se

Så jobbar vi med cookies
Vi lagrar information om dig som kund genom de cookies som finns på våran webbplats. Detta är för att förbättra din användarupplevelse men även för att du ska kunna ta del av våra produkter som finns på våran webbplats. Läs mer om vår Cookie policy här.

Så arbetar vi med dina personuppgifter
Evess AB lagrar personuppgifter som du lämnar via våran webbplats och hanterar de enligt Personuppgiftslagen (PUL). Uppgifterna behövs så att vi kan fullgöra vår service för dig och leverera din produkt. T.ex namn, födelsedatum, kön, adress, e-postadress och/eller telefonnummer som du lämnar i samband med ditt köp på webbplatsen eller genom mail. Det kan också vara särskild information som lämnas i samband med en beställning som gäller dig som kund, vilket kommer att behandlas av Evess AB och i förekommande fall delas med enbart samarbetspartners till Evess AB.

Information som ges ut i samband med eb beställning på våran webbplats behandlas av Evess AB eller för Evess AB anlitade leverantörer av administrativa tjänster, betalning och finansiering samt andra tjänster. Vi använder oss av dessa uppgifter för att kunna ge relevant information, vissa erbjudanden och service som är relevanta för din produkt via telefon, mail, sms och/eller postala utskick.
Efter leverans av din produkt sparas dina personuppgifter i vårat kundregister i tre år. Om du samtycker kan vi spara uppgifterna maximalt i 10 år. Vi använder uppgifterna för att genomföra vårat uppdrag att leverera en produkt och/eller tilläggstjänster som du beställt på våran webbplats. Det kan även innefatta uppgifter om kontakter med dig och Evess med information om frågor eller klagomål. Vi kan också använda dina personuppgifter där vi enligt lag måste, t.ex gällande säkerhet.

Vi använder dina personuppgifter för att förbättra service samt för statistik, marknadsundersökningar och/eller kundanalyser. Vi kan även använda dina uppgifter för att ge dig olika erbjudanden om tjänster och produkter från Evess AB om du ej motsätter dig direkt marknadsföring och meddelar oss detta.

 

Scroll Up